To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Rulouri din piept de pui umplute

Posted on mai 14, 2017 | in Fel principal | by

Rulouri din piept de pui umplute

Ingrediente:
1 piept de pui dezosat
1 ardei rosu copt, taiat felii
cateva bucati de sparanghel
branza brie si/sau mozzarella
ulei
cimbru
mujdei din 2-3 catei de usturoi
sare, piper

Mod de preparare
Coaceti feliile de ardei.
Opariti sparanghelul pentru 3 minute si apoi scoateti-l intr-un vas cu apa rece.
Se taie pieptul de pui in felii, de aproximativ aceeasi dimensiune, se bat putin si se condimenteaza cu sare si piper. Frigeti intr-o tigaie cu putin ulei feliile de pui, dar doar pe o parte, pana se rumenesc usor, apoi scoateti feliile de pui si incepeti sa formati rulourile. Asezati o felie din piept de pui cu partea rumenita in jos, adaugati peste 2-3 fire sparanghel, 1 felie ardei rosu si 1-2 felii de branza. Rulati si prindeti cu o scobitoare.
Intr-o tava unsa cu putin ulei asezati rulourile, ungeti fiecare rulou cu putin ulei, presarati putin cimbru si dati la cuptor la 180°C.
Inainte cu cateva minute de a le scoate din cuptor, adaugati mujdeiul peste rulouri.

Comments are closed.

Tag Cloud