November 22, 2024
Mod de preparare:
3 portocale decojite si feliate (fara coaja alba)
1 bulb fenicul taiat felii subtiri
1 ceapa rosie tocata marunt
30 g masline fara samburi taiate felii (de preferinta masline negre)
2 tije de telina (apio) taiate felii subtiri
200 g macrou afumat
30 g seminte pin (optional)
Piper
Patrunjel verde
Dressing:
2 linguri otet din vin rosu
1 lingura miere
5 linguri ulei de masline
Sare
Mod de preparare:
Adaugati intr-un bol feliile de portocale, feniculul, ceapa, maslinele, telina, semintele de pin, dressingul si amestecati.
Asezati salata pe platoul de servire sau in farfurii. Desfaceti macroul in bucatele si asezati peste salata. Asezonati cu piper si patrunjel verde tocat marunt.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.