To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Salata de cartofi la gratar

Posted on octombrie 17, 2013 | in Salate | by

Salata de cartofi la gratar

Salata de cartofi la gratar
cartofi
ardei (rosu, verde, galben) copti taiati cuburi
masline
rosii cherry
patrunjel verde
ceapa (optional)
Taiati cartofii in felii de aprox. 0,5 cm grosime, stropiti-i cu putin ulei de masline si asezati-i pe gratar pana ce s-au copt pe ambele parti.
Amestecati toate ingredientele intr-un bol mare si adaugati dressing dupa gust.

Dressing: 3 parti ulei de masline de calitate, 1 parte otet de mere, putin otet balsamic, 1 catel usturoi dat pe razatoare, 1 lingurita mustar dijon, 1 lingurita oregano, sare si piper. Amestecati toate ingredientele foarte bine.

Aceasta salata se potriveste bine cu friptura de pui sau porc, dar se poate consuma si ca atare.

Comments are closed.

Tag Cloud