November 22, 2024
Ingrediente pentru 1 persoana
1 para
1 lingurita suc de lamaie
60 g branza de capra
putin ulei pentru prajit feliile de branza
1 lingurita miere
salata verde sau spanac
1-2 lingurite ulei aromat (ulei de masline,zeama de lamaie, busuioc, patrunjel verde, menta, sare, piper)
cateva nuci
Mod de preparare:
Taiati para pe orizontala in 3 parti, scoateti cu grija semintele si stropiti fiecare felie cu suc de lamaie. Daca doriti o salata calda puteti coace para pentru 5-10 minute in cuptor la 200 °C inainte de a o felia.
Feliati branza de capra si prajiti-o rapid pe ambele parti intr-o tigaie cu putin ulei.
Asezati pe o farfurie prima felie de para (baza), adaugati peste o felie de branza de capra, putina miere, apoi salata, cateva bucati de nuca si putin ulei aromat. Adaugati urmatoarea felie de para (centrul) si procedati in acelasi mod, apoi adaugati ultima felie de para si gata.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.