To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Supa crema de rosii coapte

Posted on septembrie 3, 2017 | in Supe/Ciorbe | by

Supa crema de rosii coapte

Ingrediente:
1 kg rosii, taiate in felii mai groase
1 ceapa rosie, taiata felii
6-8 catei de usturoi
3 linguri ulei de masline
sare, piper
cateva crengute de cimbru
1 cana supa de legume
Servire cu paine prajita cu parmezan

Mod de preparare:
Incingeti cuptorul la 200°C.
Intr-o tava de cuptor adaugati uleiul, rosiile, ceapa, usturoiul, sare, piper si crengutele de cimbru si dati la cuptor aproximativ 30 de minute sau pana legumele sunt coapte.
Adaugati legumele coapte si lichidul din tava in blender si pasati pana se formeaza un piure. Subtiati cu supa de legume. Gustati si mai asezonati cu sare si piper daca este necesar.
Pentru painea prajita – asezati felii de bagheta intr-o tava cu hartie de copt, stropiti fiecare felie cu putin ulei de masline si adaugati deasupra parmezan ras. Dati la cuptor pana se rumenesc usor.

 

Comments are closed.

Tag Cloud