November 21, 2024
Ingrediente:
1 cutie tofu in saramura
2-3 linguri faina de cocos (sau faina de grau)
¼ cana lapte cocos
¼ cana fulgi cocos
¼ cana seminte susan
3 linguri ulei de cocos
Dressing:
1 lingura sos de soia
1 lingurita miere
1 lingurita ulei de susan
1 catel de usturoi dat pe razatoare
1 ceapa verde taiata rondele
Sucul de la o portocala mai mica
Mod de preparare:
Taiati tofu felii de aproximativ 1 cm grosime si apoi fiecare felie taiati-o pe jumatate, astfel incat sa rezulte triunghiuri. Trebuie sa rezulte 6 triunghiuri.
Pregatiti 3 boluri.
Intr-un bol introduceti faina de cocos, in al doilea bol laptele de cocos, iar in al treilea bol fulgii de cocos deshidratat si semnitele de susan. Dati triunghiurile de tofu prima data prin faina de cocos, apoi prin laptele de cocos si ultima data prin amestecul de cocos si seminte de susan.
Incingeti uleiul de cocos intr-o tigaie la foc mediu. Adaugati feliile de tofu si prajiti aprox. 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, scoateti pe servetele absorbante.
Pentru dressing amestecati toate ingredientele intr-un bol.
Turnati dressingul peste feliile de tofu, sau pur si simplu inmuiati direct bucati de tofu in dressing si serviti.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.